Blog, Trendek

 

Szezon eleji séta a kedvenc kőkereskedésünkben.

 Most nem könnyű idők járnak, de nyitva van rendületlenül a kőkereskedés, hogy ki tudja szolgálni a kertépítőket, kert tulajdonosokat.

Bőséges választék, igényes árukészlet, előzékeny kiszolgálás jellemzi a kedvenc kőkereskedésünket.

Az üzlet tulajdonosa, igazán segítőkész, mindent beszerez amit csak be lehet. Szívesen vásárolunk itt a kertépítéseinkhez alapanyagot, nagyon igényes a választék, nem az általános tucat áru található meg itt.

Minden villa-nyaraló-kert tulajdonosnak érdemes körülnéznie ezen a helyen.

Néhány kedvcsináló kép a teljesség igénye nélkül a nézelődéshez, vásárláshoz az igényes kert tulajdonosok számára.

Az üzlet címe: KOVÁCS KŐ-SZIKLA kereskedés Balatonlelle Rákóczi utca 28.

2020 Tavasz, kertészetben jártunk

Tavasz van ismét!

Bár most minden kicsit más, mint az eddigi tavaszoknál... Nem szeretnék bele menni, mert már a csapból is ez folyik.

Koncentráljunk most a pozitív dolgokra: kedvenc kertészetünkben jártunk, végre kinyitottak.  Szívesen járunk hozzájuk, mert kedvesek, segítőkészek, és ami nagyon fontos: szép áruval dolgoznak, és van választék is. Olyan növényeket árulnak, amit szívesen telepítünk mi is (és ezekre tudunk garanciát vállalni).

Ezenfelül szakmailag is nagyon felkészültek, ( Tamás és Viktor ) és talán nem is tudok olyat mondani, amire ne tudnák a választ. Mindenkinek bátran ajánlom őket, ha csak arra járnak ,    https://www.vitogarden.hu/kapcsolat/  érdemes bemenni körülnézni, mindig van náluk valami újdonság. Néhány kép a teljesség igénye nélkül a kertészetükből: (Friss képek)Automata öntözőrendszer tervezés-építés tanfolyam 2020

Elvégeztünk egy automata öntözőrendszer tervező-telepítő tanfolyamot. Hogy miért? Nagyon sokszor tapasztaljuk egy kertben, hogy az, aki az öntözőrendszert telepítette, egy idő után elérhetetlen lesz. Ez nem véletlen, mert egy rosszul tervezett, vagy kivitelezett öntözőrendszer sohasem fog jól működni sajnos. Dokumentációt nem hagynak hátra (talán ez sem véletlen), így utólag nagyon sok idő felderíteni egy-egy hiba okát. Mivel több kerttulajdonos is jelezte felénk, hogy szeretne öntözőrendszert, vagy a meglévőt szeretné karbantarttatni, ezért tovább képeztük magunkat ezen a téren is.

Most már tervezünk-építünk öntözőrendszert, ahol igény van rá.

Saját magunk által kivitelezett öntözőrendszerre tudunk kizárólag  garanciát vállalni, és ezt meg is tesszük.

A fényképeken csak azok a személyek láthatóak, akik hozzájárultak. (GDPR)

Construma 2019

2019.04.06

Fontos számunkra hogy képben legyünk az aktuális trendekkel, ezért folyamatosan szakmai rendezvényekre járunk. Így mindig tudunk újat mutatni, építeni a kertekben.

Sok újdonsággal találkozhattunk idén is.Kedvcsináló képek, kertépítéshez ,

Szeretne kapcsolatba lépni velünk?